torsdag 10 februari 2011

Rolig TV piggar upp stackars mig!

30 min varje söndag står Sverige stilla... då är det Solsidan på TV!
{collage av mig}
Idag blev jag hemma, jag mår INTE bra! Vaknade med frossa och en molande huvudvärk och illamående! Känner mig som en degklump! Har preparerat mig med piller och legat under filten och tittat på Solsidan. Det är så himla roligt... helt i min smak! Igenkännande fastän lite tillspetsat! Jag har hela första säsongens dvd-box! Mitt favoritavsnitt är midsommarafton, redan en klassiker!

Det senaste avsnittet på TV i söndags var så bra med alla dessa j-a dvd- digital- och tv-kontroller till alla apparater och support via telefonen! Tänk när jag växte upp då reste man sig upp ur soffan och bara tryckte på en KNAPP för av&på och TVÅ kanaler att välja på! Underbart! Stackars mina föräldrar, det är inte lätt med TV-tittande och DVD filmer med olika inställningar varje gång och på engelska!! Sist fick de bara in finska när de skulle titta på en DVD-film! Yksi, Kaksi, Kolme... HUR KUL är det?!

Eller när Anna hade träff med mammagruppen i det senaste avsnittet och alla dessa perfekta smala mammor satt och ammade i Odd Mollys pre spring 2011 Lovely knit... (vill ha den blå) haha helt underbart briljant! Fantastiskt! Sen tyade hon inte mer och reste sig för att gå... och då stötte hon ihop med den osympatiske Annette i beige quiltad nylonjacka (fru till den småsnåle och socialt inkompetente Ove).

Eller när Alex får ett klagande om att han behöver uppgradera sin garderob... hahaha så sött! Visst känner ni igen det tjejer? Sen kommer han hem med helt fel tröja, en damtröja, exakt lika dan som Malou von Siwers har på sig i sitt program "Efter tio"! Hur kul är inte det =)

Dags att knyta sig igen... blä mår INTE bra!
Ha det gott alla mina kära läsare ute i cyberrymden!
Kram till alla... Anna

10 kommentarer:

 1. Krya pa dig Anna, hoppas du mar battre snart! kramar

  SvaraRadera
 2. Tack söta du! Snart kommer din pappa o bror hit! Jag ska hålla mig instängd i sovrummet så inte Kalle tar med sig Kolmårdsbaciller till Rom! Ni ska ha det kanon! KRAM

  SvaraRadera
 3. Kram och krya på dig. Du mår förhoppningsvis snart bättre. /S
  Ps. Molly sitter bredvid och säger: ''Vilken fin blomma'' Hon ser blåsippan här nere i hörnet

  SvaraRadera
 4. Jag kollade på det avsnittet idag! Hur kul som helst ju! :)

  SvaraRadera
 5. Här kommer en krya på dej kram....

  SvaraRadera
 6. Hej !
  Kikade in på din sida och ville önska en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 7. Krya på dig! Kände mig själv lite hängig idag men det försvann som tur är för imorgon är det utflykt med hela skolan.
  Ha en fin kväll!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 8. Krya på dig Anna nu och tack för att du påminde mig om solsidan här, missade det i söndags. Ska genast kolla nu istället! Kramar, Maria.

  SvaraRadera
 9. Haha, jag stod i söndags innan Solsidan och strök och då tänkte jag just att jag skulle säga till mannen att han behöver köpa sig ett par nya jeans och lite annat. Gissa om jag skrattade sen när vi såg Solsidan.
  Hoppas du mår bättre idag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas du snart kryar på dig.
  Skickar över en kryapådig kram
  KRAM

  SvaraRadera