måndag 24 maj 2010

dagens outfit

Jag brukar inte gnälla... men det är som om luften har gått ur mig... jag skulle kunna sova i 14 dagar utan att gå upp! Just nu sitter jag i min lilla gröna soffa med fötterna på bordet och laptopen i knät. Samtidigt slötittar på någon gullig film på TV1000.

Att skriva och fixa med bilder är min healing... vila för själen. Bara jag och datorn det är mitt vilorum. Idag har jag även fått helkroppsmassage... välförtjänat! Och ikväll 18.30 har jag min tjejkväll... den är också viktig för mig, mitt andrum för ny energi.
Än har jag inte kommit igång med min fasta-detox. Tror nog att jag struntar i den... jag måste ha massor av energi den här veckan! Suck, än vet jag inte vad jag ska ha på mig till bröllopet på lördag... panik?! Nejdå! Det ordnar sig!
Förrästen så är det inte så konstigt om jag är trött... när jag tänker efter vad jag har gjort de senaste veckorna så är det inte lite! Men jag njuter av alla tulpaner som blommar i rabatterna...

Ha en skön kväll och kram till alla... Anna
oviktigt vetande... dagens outfit =)
  • Rosa och vitrandig blus med rundskuren nederkant och effektfull smockresår under bysten med små söta rosa metallknappar.
  • Söt stickad cardigan med mönsterstickat framstycke i viskos, angora och kashmir.
  • Snygg jeanskjol i femficksmodell med strassnitar fram och dekorativa bakfickor med metallknapp och sprund bak.
  • Loafer med snyggt metallspänne.

Inga kommentarer: