tisdag 25 maj 2010

Bonsoir à tous!

Ja, idag blev det en lång dag! Kom hem 21.00 till Eurovison song contests första semifinal. Pinsamt dåligt! Vad är detta?! En falsksjungande Blondinbella, åmande porrbrudar runt en farbror, fåglar och fjärilar och Robert Wells!!! Det var så att t.o.m Finlands bidrag lät bra, haha! För 20 år sedan hade jag dissat dem. Riktigt pinsamt dåliga bidrag. Belgien var väl OK då, snygg kille o snygg gitarr! En gullig tryckare =)

Ikväll har jag har haft mitt sista föräldramöte med den här klassen. Det gick riktigt bra, skönt! Jag visade bilder som jag har tagit på eleverna på smartboarden, från år 4-6. Det händer mycket under de tre åren.

Bort med jantelagen - jag fick applåder av föräldrarna precis innan vi skulle gå =) Andra gången det händer mig. Senast det hände var nog för fyra år sedan, tror jag! Det är alltid kul med positiv respons! Det peppar och gör att man tycker att det är roligt!
Det blir långt mellen blomstrande hägg och syren i år... det är svinkallt! Jag tror inte syrenerna kommer att blomma till morsdag! Vi får se... vi håller tummarna!

Nu måste jag sova... det blir en lång dag imorgon också med utvecklingssamtal!

(alla foton av mig... blomstrande hägg)

hug et bonne nuit à tous... Anna

1 kommentar:

Miss Marie sa...

Jag missade ESC ikväll, o tur var väl det! Verkar inte ha varit mycket bra där... Jag tror jag väntar tills finalen istället så jag bara behöver lyssna på låtarna en gång! :)

Härligt med uppskattning från elevernas föräldrar! Sånt måste alltid vara kul!