torsdag 20 maj 2010

bröllopsfeber...

Vilken sommarvärme vi har idag! Så underbart varmt! Lasse pratade om att han ville köpa en båt!! Ja Ja JA JIPPI!! Jag är uppvuxen i skärgården! Jag älskar saltvatten och solvarma klippor!
(foto Mikael Olsson via A Cup of Jo)
Mer bröllopsfeber... vackert, vackert bröllop... och klänningen är en dröm! Ända sedan jag var liten har jag drömt om att gifta mig på en klippa ute i skärgården. Vem vet =) nejdå, inget inplanerat bröllop här inte. Jag får bara sådan härlig inspiration med alla som ska gifta sig i år! Jag har ju fått ett nytt kök och det är nästan eller ännu större än att förlova sig! Köket är hjärtat i hemmet! Och en båt... en båt är som ett stort bröllop =)

Jag är fortfarande kvar på jobbet... jag har en 30 minuters paus till nästa utvecklingssamtal. Det är roligt med utvecklingssamtal men tufft! Det tar mycket tid och det kräver en hel del förberedelser. Jag har haft 1/4 och de har gått riktigt bra! Men låååånga dagar... och idag kommer jag inte hem förrän efter kl. 19.00! Lasse har tagit semester denna vecka så han är hemma och målar huset! Vi båda somnar tidigt och mycket GOTT om kvällarna!
Kram till alla... Anna

Inga kommentarer: