måndag 3 maj 2010

Måndag, måndag, hej o hå!

På G för en måndag...
Hoppas att du har haft en underbar helg - min helg har varit det och den kändes extra lång! Igår var det den första dagen som jag kände mig riktigt pigg efter min förkylning! Jag har köpt ett par slitna jeans. Min pappa och Lotta tycker inte att de passar mig! Lotta säger att tanter inte ska ha sådana byxor, det passar bara för tonårstjejer =) och min pappa han nästan skällde ut mig och sa att jag absolut inte får ha dem till jobbet! Pilutta dig... jag hade dem till jobbet idag så det så! Lasse tyckte jag var frän i dem... och jag gillar jeansen! Varför kan inte en 47 åring ha slitna jeans?! Är jag en popmormor eller har jag fått en tidig 50-årskris? Hahaha jag bryr mig inte! Jag trivs i dem i alla fall!


Min helg...

  • Valborgsmässoafton: Jag proppade i mig massor med Alvedon för att kunna höra Marcus Birros vårtal. Innan åt vi jättegod indisk mat på restaurang Indra. Jag orkade inte fixa någon mat hemma!
  • Lördag: Hejade på Dolphins när de tog sitt SM-GULD! SUPERKUL!
  • Söndag: Lasse o jag var på bio. Vi såg filmen Vägen efter en bok av Cormac McCarthy (som även skrev ”No country for old men”). Tät, grå och oerhört ruggigt spännande film med Charlize Theron och Viggo Mortensen. Jag ryyyser när jag tänker på filmen...Kolla in trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY "En far och son vandrar genom ödsliga, karga landskap. Det enda de har kvar är varandra. Världen är i stort sett död efter en klimatkollaps och av mänskligheten finns bara enstaka vilda och hungriga individer kvar."
Min måndag är full av ljusa buketter inomhus efter en skön helg! Strax kommer det hem fem väninnor till mig så nu kan jag inte sitta här med min laptop! Jag har många roliga saker att se fram emot denna soliga och helt nya vecka. Hoppas att din måndag blev en bra start på veckan!

Kram till alla... Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att du känner dig piggare igen. Skrattade lite åt ditt lancome inlägg. Är du sponsrad? Jag har inte kunnat ha deras krämer förut. Däremot använder jag ögonremovern och deras mascaror och ögonskuggor. Men av någon anledning så funkar inte krämerna. Jag får utslag. Weirdo (säkert ett uttryck man inte får använda som 44-åring :)). Ha du dina jeans. De är coola på dig. Kram/Sahra

Channal sa...

Hej Sahra! Haha visst borde jag bli sponsrad av Lancôme... tjäna pengar på bloggandet är det ju många som gör. Jag reagerade för första gången mot en kräm från Lancôme, Lift Volumetry! Weirod!! Vågar inte testa igen. Annars är det inga problem med deras produkter. Tack, de jeansen älskar jag så de har jag! Kram / Anna