tisdag 18 maj 2010

Fina dagar i Rom...

(foto av mig från Rom)
Hemma igen med stora blåsor under fötterna efter underbara dagar i Rom med sol, regn och god mat! Igår när vi kom hem laddade jag ner 428 bilder som jag hade fotograferat i Rom! Lovar... det kommer fler bilder här på bloggen =)

Igår fyllde jag 47 år! Kan man fylla mer ojämt? 47 är ett primtal... det kan inte delas med någonting! Men att få vakna i Rom på sin födelsedag av en varm kärleksfull puss och samtidigt känna en slät väldoftande nyrakad kind mot sin kind det är inte dåligt... bättre födelsedagspresent kan man knappast få! När vi kom hem till Sverige kom vi till uppdukat bord och där fick jag massor av grattiskramar! Alltså riktiga varma kramar! Sen när jag tittade in på facebook hade jag hur många grattishälsningar som helst! Tänk att så lite kan göra en glad!

Idag har det varit så varmt här hemma! Klassen och jag vi tränar för fullt inför en stor fotbollsturnering i Nyköping. Vi snackar fair play och taktik! Alla är delaktiga... vi har sheerleaders med pom pom och volter och hejaklackledare som har gjort en maskot och en stor banderoll... det kommer att bli så festligt!
Just nu skurar Lasse målningen på huset och jag sitter här och bloggar! Ska gå ut och kolla läget. Sen blir det något gott att äta... jag känner hur min mage har börjat att knorra. Ha en fin kväll!

Kram till alla... Anna

Inga kommentarer: