måndag 10 maj 2010

Ny kort jobbarvecka!

Oxelösund... påsk- och pingstliljor på bordet hos Lasses mamma...

Den här veckan är kort! På torsdag åker vi till Rom!!!! Jag började min måndag med en tokrusch! Bråttom, bråttom skynda... och jag har hittills hunnit allt! Kom hem för en liten stund sedan... jag har varit hos min frissa och blivit lite ompysslad... skönt! Hon sa att för exakt två år sedan var det 28 grader varmt ute! Minns att vi hade en tidig sommar och sen ingen sommar alls 2008. Men körsbärsblommorna brukar blomma i min trädgård när jag fyller år... det tror jag inte att de kommer att göra i år! Det är bra om det finns blommor till midsommar, sommaren 2008 var ju alla blommor utblommade innan midsommar! Efter frissan åkte jag till polishuset och hämtade ut mitt pass. Där var det fullt med folk, inget syre och garanterat 28 grader varmt!
hmmm... strax ska jag tillreda gratinerad falukorv och spagetti i ugnen... gott! Jag har inte hunnit äta något idag! Så jag ÄR Jättehungrig! Men vi väntar med att äta tills Lasse kommer hem! Kom på att det var korv Stroganoff i skolan idag... stackars Lotta hon får korv igen! Ja, ja... korv på längden och korv på tvären!
vårgrön björkdunge...
pastellig häst...
fullt med gullvivor i gräset...
Teveronica (mormors glasögon) i en fin kaffekopp på köksbordet hos Lasses mamma...

Igår gjorde Lasse och jag en liten utflykt. Vi åkte upp till Oxelösund... min stad =) min sommarstad! Vi åt lunch på en fiskrestaurang som ligger precis vid havsbandet. Efter maten åkte vi och såg en konstutställning på Stjärnholms slott. Mätta i magen och nöjda blev vi akut trötta och kaffesugna. Vi tog en liten tupplur i bilen och åkte sen för att hälsa på Lasses mamma. Hon blev jätteglad och bjöd på en fika. Det var fullt med gullvivor på hennes gräsmatta... det är så fint! Det är en kall maj... men blommorna de blommar!
(fotografier tagna av mig från igår)
Ta hand om er... kram Anna

Inga kommentarer: