tisdag 4 maj 2010

semesterbilder...

Jag med Ida och Lotta 2002

Jag har bara vanliga pappersbilder från semestrarna innan 2001. För precis tio år sedan i maj åkte vi till vårt lilla paradis på Mallis med barnen... jag har fina, roliga minnen därifrån! Lotta var fem år och Ida var 10 år (hon skulle fylla 11 år i augusti). I flera år åkte vi till samma hotell och vi hade samma rum med havsutsikt med All inclusive !
Jag har digitala bilder i datorn från 2002...

Fina semesterminnen... 6-8 år sedan... känns nästan som igår!

*2004 *

Det var första sommaren som jag var själv med barnen efter skilsmässan.

*2003*Då åkte vi på semester tillsammans med våra grannar som även de är skilda idag. Här sitter alla barnen i en fin trappa i Gamlastan Alcudia. Ida i rosa och Lotta i ljusblått. Samma kväll som ovan... Ida apar sig =) vid ringmuren - Gamlastan Alcudia.

*2002* Två veckor med sol och bad vid Medelhavet kan jag leva på länge... Lotta och Ida sitter och väntar på en utflyktsbuss en tidig morgon...

Ida vill att vi ska åka till Mallis i juni... får se om det dyker upp någon billig restresa. Men Lotta vill åka till Sveriges mittpunkt Östersund, eller till någon plats i Sverige där de pratar annorlunda... Göteborg eller Skåne kanske. Får se vart det bär av! Något ska vi hitta på!

Kram till alla... Anna

Inga kommentarer: