onsdag 19 maj 2010

Kärlek kärlek kärlek...

Kära läsare!

Idag har jag huvudbry för vad jag ska ha på mig till bröllopet som vi är bjudna på. Jag kommer att köra en fastavecka eller som man säger nuförtiden detoxa kroppen fredag till fredag! Sen vill jag sola lite... vet att det är farligt! Men jag känner mig alltid lite fräschare med lite färg och fräknar.

Hotellet är i alla fall bokat och klart. Det kommer att bli så kul att få gå på bröllop i Gamla Stan i Stockholm. Längtar Längtar LÄNGTAR att få ta massor av fina bilder! Det måste vara jättekul att få vara en bröllopsfotograf. Min mamma är/var en professionell fotograf. Minns hur kul det var när jag var liten, då jag fick vara med i fotostudion och titta på när mamma fotograferade. Fast det roligaste var nog när jag fick vara med och framkalla i mörkrummet... få se hur bilderna växte fram! Att ta bilder på nygifta och småbarn måste vara det roligaste.

Jag fann flera underbara bröllopsbilder som jag vill dela med mig. Jag är helt såld på Eva Gerdemarks bilder... se mer här: http://gerdemark.se/blog/
Hoppas att du gillar dem som jag =)


Länge leve kärleken... kram till alla! Anna

Inga kommentarer: