tisdag 14 augusti 2012

Höstmode...

Det är mycket brända röda färger i höst har jag sett i affärerna... vinrött, brandgult och senapsgult! Jag har ingen köplust just nu... inte ett dugg sugen på något nytt faktiskt! Njuter av sommaren än. Vi har varma dagar hos oss. Jag tror på en lång skön höst med hög luft!
Jag har tittat lite på Odd Mollys höstgarderob! De har en jättesöt sammetsklänning - Speed Dress - i svart och i potatisfärg som är helt ljuvlig! Men nu köpte jag DAY Velvet Dress i fjol i just potatisfärg! Så en sammetsklänning har jag redan! Odd Mollys klassiska blus 327 i jadegrönt gillar jag! Jättefin färg! Skulle jag köpa något nytt till garderoben i höst så blir det nog den!
Odd Molly Speed Dress i svart... fall-2012

Sen blev jag helt såld på Chill Norways underbara sidensjal och blus Lulu blouse strödd med rosor och döskallar. Finns även som iPhoneskal! Tycker själv att jag är för gammal för döskallar. Det kan tonåringarna och tjugoåringarna få ha för sig själva! Fast varför inte! Kan en snart blivande 50 åring ha döskallar? Bär mig lite emot! Är fränt på andra men inte på mig! Så är det bara!
Hmmm...men men... vem vet!
Chill Norway fall-2012
Du ska ha en fin tisdagskväll min kära läsare!

(blomfoton av mig från min trädgård)

12 kommentarer:

 1. Tänker som du ibland!! Men sedan om något är tillräckligt snyggt så slår jag till ändå! Tycker också den är superfin Chill Norway blusen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Hmmm... jag slår nog till =)
   KRAM!

   Radera
 2. Sommaren...njuter av den lite till! Höstgarderoben känns avlägsen...MEN, som Helena skriver, är det tillräckligt snyggt så slår jag till ;)

  Sammetsklänning - helt underbar! DEN är jag mycket sugen på!

  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag inte redan hade en sammetsklänning hade den blivit min! KRAM!

   Radera
 3. Days sammetsklänning är så mycket finare än OM's. Dessutom var den väl ett fynd? Jag kan tänka mig att OddMollys är ganska dyr. Jag har ju Days jag också. Älskar den. Halsringningen är vacker. Jag har äen en från Twinset som är ändå mer bedårande. Jag avstår därför en till sammetsklänning. Däremot dödsskallarna från Chill. På väg hem till mig. Älskar den. Sedan har jag hittat en kärlek till men mer om det i ett inlägg nära dig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! DAY's är finare och den var ett fynd på julrean! Jätteglad för den! Du har väl årets innan i svart från DAY! Lite vidare än min. Fin den också!

   Jaha! Du o Jag Sahra!
   Vi har samma smak i mycket!
   Om du köper DEN Chillblusen med döskallar på, då kan/ska jag också ha den!
   Så det så!!
   Finns i en butik på stan! Blir min den 25:e!

   Har du hittat en kärlek till!! Vill veta nu på bumsen! Dör av nyfikenhet!! Berätta!

   KRAM!

   Radera
 4. Provade om klänningen i sammet idag, en besvikelse! Tror den passar bäst på en som inte har så mycket " former" :) såg tantig ut på mig! Days klänning ångrar jag att jag inte köpte! Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man! Jag har inte sett den i verkligheten! Den ser fin ut i snittet på bilden! Tråkigt att det blev en besvikelse! DAY brukar komma med en Velvet Dress varje säsong! Vi får hoppas på en fin till dig! KRAM!

   Radera
 5. Odd Molly är inget för mig, men döskallar har jag jämt och jag har fyllt 50...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du är ju för härlig Freja! Dåså, då är den blusen snart min!! 1000-TACK!

   KRAM!

   Radera
 6. Hej Anna!!
  Tillbaks i USA igen efter 7 underbara veckor hemma.
  Tittar på dina fina bilder och ser att du haft en fin sommar. Boktipsen nedan, jag köpte flera av de böcker du tipsar om
  Rona Jaffes bok läste jag på 80-talet och då hette den "Alla mina drömmar". Det var min mosters och mammas älsklingsbok på 60-talet. Det var därför jag läste den, och jag minns den än.
  Visst, absolut förlaga till många nyare böcker.
  Kramar!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika!!! Vad kul att se dig här igen! Har saknat dig massor!! Ja, min semester har varit härlig! Längtar att få höra om din! KRAM!!!

   Radera